fbpx

Gratis bezorging vanaf 6 flessen

4 WIJNWORKSHOPS IN DEN HAAG

meer weten over wijn en lekker proeven!

Leren en proeven

Dit najaar geven de vinologen Tosca Winters (Joie de Vin) en Hans van Stam (Provinto) 4 wijnworkshops waarin je alles te weten komt over wijn en wijn proeven. We vertellen je graag honderd uit over wijn. Natuurlijk gaan we ook wijnen proeven. Iedere workshop zijn er 8 verschillende wijnen om te proeven. De wijnen die je lekker vindt, kun je aan het einde van de workshop kopen, zodat je er thuis ook nog van kunt genieten. We sluiten iedere avond af met lekkere kazen en stukjes worst, die passen bij de wijnen van die avond.

Tijden en locatie

De avonden starten om 20.00 uur (met uitzondering van de laatste wijnworkshop, die start om 19.00 uur. Zo rond de klok van 22.00 uur sluiten we de avond af. De locatie is BitterSweetz in de binnenstad van Den Haag.

Inschrijven en kosten

Je kunt je per workshop inschrijven. Iedere workshop is afzonderlijk te volgen en kan je los boeken. De kosten voor de eerste drie workshops zijn € 35,- per avond. De prijs voor de vierde avond (wijn-spijs in de praktijk) is € 50,-. Bestel je alle 4 wijnworkshops in een keer, dan ontvang je een aantrekkelijke korting van € 15,-. Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar per avond. Hier lees je meer over de 4 wijnworkshops.

Add comment

Name
E-mail
Website
Comment