fbpx

Gratis bezorging vanaf 6 flessen

VOORJAARSPROEVERIJ 2019

Proef de heerlijke biologische wijnen voor lente en zomer

Wijnproeverij

Op zondagmiddag 14 april organiseert Joie de Vin zijn Voorjaarsproeverij bij Restaurant Floc in Den Haag. We laten je graag kennismaken met de biologische wijnen die je de komende maanden goed van pas gaan komen – speciale, gastronomische wijnen voor bij een mooie paaslunch bijvoorbeeld en lekkere frisse en fruitige wijnen voor in de lentezon! Op de proeftafel staan 15 à 20 wijnen, brood, water en bijpassende hapjes. De proeverij is van 13:00 – 16:00 uur, op Prinsestraat 42 A in Den Haag.

Table d’hôte

Aansluitend aan de proeverij is er een Table d’hôte. Chef Rutger van Loon serveert bij Floc “Cuisine du Sud-Ouest”, en maakt voor ons een speciaal op de wijnen afgestemd 3-gangen diner. Bij het diner worden de overgebleven wijnen van de proeftafel verder geschonken, en gaat het proeven natuurlijk gewoon verder om geslaagde wijn-spijs combi’s te ontdekken! Na een korte ombouw van het restaurant, start het diner om 17:00 uur. Voor de Table d’Hote zijn 20 plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt, voel je de lentekriebels? Schrijf je dan in voor deze lekkere zondagmiddag en stuur een e-mail naar info@joiedevin.nl. Graag in je email vermelden het aantal personen voor de wijnproeverij en voor het diner en eventuele dieetwensen. De wijnproeverij is gratis (een aankoop wordt op prijs gesteld), het diner kost € 27,50 per persoon (na aanmelding ontvang je hiervoor een factuur).

We zien je graag op 14 april!

Add comment

Name
E-mail
Website
Comment