fbpx

Gratis bezorging vanaf 6 flessen

6 FRISSE WIJNEN IN NIEUWE ZOMERPAKKET

Proef de heerlijke biologische wijnen voor de zomer

Joie de Vin kiest iedere 3 maanden 6 wijnen voor u uit die perfect passen bij het seizoen. Zo hebben we nu een zomerpakket samengesteld met 6 heerlijke frisse zomerwijnen. Een beetje óf flink gekoeld – deze wijnen zijn stuk voor stuk ideaal voor een zonnige zomer!

Deze wijnen zitten in het zomerpakket:
WIT: Clos de la Févrie 2017 & Les 3 Villages 2018
ROSÉ: Les Monges 2018
KOEL ROOD: Bob Singlar 2018 & Bibine 2017
MOUSSEREND: Crémant de Loire – blanc

Voor de witte wijnen kozen we voor de Clos de la Févrie 2017 van Domaine Haute Févrie, een lekkere fris-neutrale wijn die fantastisch gaat met alles wat uit de zee komt (mosselpannetje!) & Les 3 Villages 2018; een frisse witte wijn uit de zuidelijke Rhône met een verrassend smaakpalet door het gebruik van 4 verschillende druivenrassen!

Voor de rosé Les Monges 2018 van Domaine de la Mongestine uit de Provence, mooi licht zalmkleurig in het glas, heerlijk met gegrilde vis en een frisse salade.

Rood in de zomer? Ja natuurlijk, lekker koel rood! Bob Singlar is van Domaine de la Mongestine, een stevige wijn die je goed mag koelen en de Bibine is een expressieve, fruitige Beaujolais Villages van Vignobles Bulliat, gaat fijn bij een tomaten-parpikastoofpotje met verse groene kruiden.

Tot slot de Crémant de Loire van Domaine des Varinelles, die kan eigenlijk op ieder moment van de dag; gemaakt van de chardonnay druif gaat hij goed met veel verschillende gerechten. Een olijf of een garnaaltje, deze kameleon past zich aan!

Je kan hier meer lezen over de wijnen. Direct bestellen kan natuurlijk ook!

Add comment

Name
E-mail
Website
Comment