fbpx

Gratis bezorging vanaf 6 flessen

HIGH WINE IN DEN HAAG

IEDERE LAATSTE VRIJDAG VAN DE MAAND, Lekker het weekend in met onze High Wine!

BitterSweetz en Joie de Vin hebben iets gemeen: we willen allebei graag mensen laten genieten van onze lekkere producten. Eind februari starten we daarom met onze High Wine! Elke laatste vrijdag van de maand ben je van harte welkom om lekker relaxed en ontspannen het weekend in te gaan. Tussen 17.30 en 20.00 uur geniet je van 3 verschillende glazen biologische wijn van Joie de Vin met bijpassende hapjes van BitterSweetz. Iedere maand serveren we verschillende wijnen en hapjes, passend bij het seizoen.

Vrijdag 22 februari is de primeur. We heten je graag welkom bij BitterSweetz aan de Oude Molstraat in Den Haag. Plof lekker neer en wij zorgen voor de rest. Jij bepaalt het tempo en wij vertellen graag over de producten die we serveren. De wijnen zijn allemaal biologisch en worden vergezeld door versbereide, glutenvrije, lactosevrije vegan appetizers. Dé ideale start van het weekend dus!

We willen het graag klein en fijn houden. Daarom zijn er maar maximaal 20 tickets beschikbaar. Je hebt al een ticket voor € 24,95. Wil jij graag lekker het weekend in op 22 februari? Bestellen kan hier 

Add comment

Name
E-mail
Website
Comment