Gratis bezorging vanaf 6 flessen

NIEUWS: WIJNBOEREN JOIE DE VIN IN DE PRIJZEN

4 x prijs bij Challenge Millésime Bio 2019

Maar liefst 4 van onze wijnboeren zijn met hun wijnen in de prijzen gevallen bij de Challenge Millésime Bio 2019; een wereldwijde wedstrijd voor biologische wijnen, met ruim 1.500 inzendingen. Een jury van vooraanstaande wijnprof’s beoordeelt alle inzendingen en deelt gouden, zilveren en bronzen medailles uit.

3x goud en 1x zilver
Een gouden plak was er voor Clos Basté, met hun rode wijn uit 2016 (AOP Madiran). Domaine Les Grands Bois ging er ook met een gouden medaille van door voor hun Maximilien 2017 (AOP Cairanne). De derde gouden medaille was voor onze nieuwe leverancier Château La Croix des Pins met de Le Parpaillon 2016 (AOP Gigondas).

Een zilveren medaille was er voor de Terre d’Eclat 2017 (OAP Crozes-Hermitage) van Domaine de la Ville Rouge. Ook dit is een nieuwe leverancier.

Wereld’s grootste biologische wijnbeurs
De Challenge Millésime Bio 2019 is onderdeel van de Millésime Bio, de grootste biologische wijnbeurs ter wereld. Dit jaar is al weer de 26ste editie van deze prestigieuze beurs met ruim 1.200 exposanten. Ruim 40% van de Franse biologische wijnmarkt is vertegenwoordigd op deze beurs in Montpellier. Alleen biologisch gecertificeerde wijnmakers en –handelaren worden toegelaten als exposant.

Add comment

Name
E-mail
Website
Comment