fbpx

Gratis bezorging vanaf 6 flessen

VOORJAARSPROEVERIJ GAAT NIET DOOR

in verband met het coronavirus

Helaas hebben wij moeten besluiten om onze Voorjaarsproeverij te annuleren. Tot het laatste moment dachten we dat het wel door zou kunnen gaan. Na flink wikken en wegen hebben we besloten dat het niet wenselijk is om onze gasten aan de risico’s van het coronavirus bloot te stellen. De voorjaarsproeverij gaat daarom niet door.

Wijn voor het voorjaar

10 mooi wijnen voor het voorjaar had Joie de Vin voor je klaargezet, wat jammer dat het niet doorgaat. Maar gelukkig, we zijn een webshop! Dus bezorgen we de wijnen voor het voorjaar graag bij je thuis, zeker nu je zelf niet de deur uit kan!

Aantrekkelijke korting

De korting van de voorjaarsproeverij zetten we gewoon door. Bestel 6 flessen wijn en ontvang 5% korting, bestel 12 flessen wijn en ontvang 10% korting. En zoals altijd, bezorging vanaf 6 flessen is gratis! Wel zo fijn dat je hiervoor de deur niet uit hoeft!

🌞 Op naar de zomer 🌞

Wellicht dat we de voorjaarsproeverij op een andere datum inhalen. Dat laten we je dan uiteraard zo spoedig mogelijk weten. Maar anders is het thema van de volgende proeverij:
Op naar de zomer! Je bent van harte welkom op zondagmiddag 21 juni. Natuurlijk weer in Den Haag, bij Restaurant Floc.

Voor nu: veel sterkte in deze vreemde tijden en vooral heel veel gezondheid toegewenst!

Add comment

Name
E-mail
Website
Comment