fbpx

Gratis bezorging vanaf 6 flessen

VOORUITBLIK 2020

WAT DOET JOIE DE VIN IN 2020 

Beproefd concept

In 2020 gaan we met veel van onze vertrouwde activiteiten gewoon door. Zo blijven we de beste wijnen voor ieder seizoen selecteren. Die wijnen vind je terug in onze seizoenspakketten en in de 4 seizoensproeverijen die we ook dit jaar weer in samenwerking met Provinto en Floc organiseren. Ook zijn we weer te vinden op diverse markten. Als vanouds iedere laatste zaterdag van de maand op de Puur Natuur markt in Wassenaar. Daarnaast gaan we wat nieuwe markten uitproberen, bijvoorbeeld een franse markt in Rotterdam. In onze agenda vind je altijd een actueel overzicht van waar je ons wanneer kunt vinden.

Proeven op locatie

Nieuw dit jaar zijn de proeverijen op locatie. We vinden het belangrijk (én leuk) om het verhaal van biologische wijnen van kleine wijnboeren aan zoveel mogelijk mensen te vertellen. We komen daarom graag bij jou langs voor een privé proeverij met vrienden, een wijnbar op je verjaardagsfeest of een mini-masterclass duurzaamheid op een congres. Laat ons weten wat je wilt organiseren en wij maken er een passend wijnarrangement en programma bij.

Activiteiten achter de schermen

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer naar beurzen, wijnen proeven en wijn inkopen. Tussendoor gaan we op wijnvakantie en een nieuwe wijncursus volgen.
En natuurlijk houden we jullie daarover op de hoogte via social media, op onze website en in de nieuwsbrieven.

Add comment

Name
E-mail
Website
Comment